Home De club Modellen Agenda Te koop Links Contact

Het ontstaan van de club:

Marcel Vlaandere die een voorliefde heeft voor motoren, speciale motoren, namelijk Suzuki T en GT, vroeg zich af of er meer mensen waren die deze liefde met hem deelden. Om daar achter te komen verzorgde hij een bijeenkomst op een zaterdag in Bolsward. Waarbij Marcel ook een kraampje met onderdelen had uitgestald. Iets waar hij later zijn werk van zou maken...Wat er die dag gebeurde ging zijn verstand te boven. Er kwamen veel mensen op af met dezelfde voorliefde, zijn vermoeden bleek dus juist. Het werd een gezellige bijeenkomst.

Omdat deze bijeenkomst zo'n succes was, had hij besloten om een treffen te regelen. Dit treffen vond plaats in een klooster in het Limburgse Simpelveld. Dit was in 1999. Daar in het klooster stond ene Jappie van Veen. Een grote man, met een grote glimlach en heel veel enthousiasme. Hij was zo enthousiast over dit treffen dat hij  graag een club wilde beginnen. Een club voor tweetakt liefhebbers. Hij ronselde dat weekend zelfs mensen bij elkaar. De eerste stap voor een club was gezet.

Januari 2000 was het dan zover. De oprichtingsvergadering voor de Suzuki T en GT liefhebbersclub Nederland was een feit. Daarin kwamen de volgende mensen als bestuursleden van het eerste uur: Jappie van Veen (voorzitter), Bart Wind (secretaris), Anne van der Zee (penningmeester), Frans v/d Anker (vice-voorzitter), Benny Hooge (bestuurslid) en Maroeska Wolting (bestuurslid).Doelstellingen van de club:

Clubblad:

Clubevenementen:

Clubkar:

Peter en Gé hebben een p-r-a-c-h-t-i-g-e clubkar gemaakt, echt schitterend, nu kunnen we met een gerust hart een ieder die op een beurs wil staan om onze club te promoten een degelijke kar ter beschikking stellen. Compleet met disselslot. De eerste (promo)artikelen liggen er al in. Een enorme lichtbak, parasol en de eerste schragen voor de tafel.

Stalling van de Clubaanhanger wordt mogelijk gemaakt door Sallandse Sierbestrating.

Lid worden/Abonneren?