Home De club Modellen Agenda Te koop Links Forum


Ate is op zijn 10e levensjaar begonnen met een Vespa Ciao, een jaar later begon hij Zundapps te verzamelen. Op zijn 18e moest dat brommer spul wijken voor de echte cc's. Dat wil niet zeggen dat hij iets heeft weggedaan, want een echte verzamelaar doet maar moeilijk afscheid van een tweewieler die geheel door je handen is gegaan. Ate (1982) en zijn vader Wim (1954) hebben een flinke collectie opgebouwd en restaureren alles in eigen huis. Een deel van de collectie word ingezet voor wegraces. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, bekijk dan hun website: www.raceteamlouwes.nl

T20 van 1967 origineel NL kenteken moet nog gerestaureerd worden. TE KOOP

T350 van 1969

Gekocht als sloper zonder kenteken, uit elkaar gehaald en weer opgebouwd met origineel NL kenteken frame. Alles weer groen gespoten en het frame gepoedercoat. Dit is een rijdende restauratie. TE KOOP

TR350 replica van 1969

Heb het oude frame van mijn T350 gebruikt, een 1974 blok, met een T500 voorpartij. Eigenbouw: polyester, uitlaten, spuitwerk en de nodige aanpassingen.

T500J van 1972

Uit losse onderdelen opgebouwd en gerestaureerd. Origineel NL kenteken. Aluminium velgen, RVS spaken, RVS stok stuur, RVS buddy beugel, bullet 2-1 uitlaat, geen voorvork rubbers.

TR750 replica high-boy van 1972

Als basis een standaard J frame, daarna alles verbouwd, blok als basis een latere type met een K cilinder waar alle koelvinnen van afgehaald zijn, met de ontsteking links. Eigenbouw: alles op uitlaten na.

TR750 replica low-boy model van 1975

(een meer jaren project)

Eigenbouw: alles incl. frame op uitlaten na (laten doen).

Suzuki met Schmid zijspan

Ik ben sinds kort begonnen aan een Schmid zijspan, het span op de foto heb ik mogen lenen om hem na te maken en zoals je ziet het begin is er. Het is de bedoeling om er een GT750 blok in te zetten.